Divendres, 16 agost, Festa Major de Capellades

Divendres, 16 d'agost de 2019 a les 00:00

Avui divendres el dia ha començat amb l'escuma que ha omplert la Plaça Espanya.

Pares i nens s'han refrescat i han jugat amb l'escuma de colors i l'aigua que Gil Ratataplan ha portat a la plaça d'Espanya. A l'hora de dinar, l'acció s'ha traslladat a la plaça de la Bassa, on s'ha fet un nou Cuinem La Bassa.

Després de dinar, els més petits han tingut les titelles del Centre de Titelles de Lleida, a la plaça Àngel Guimerà. Per als més grans, el Concert de Capvespre "Clàssics de Festa Major", ha portat la magistral interpretació del pianista capelladí Moisès Fernández Via. Encara amb música, la txaranga ha portat en cercavila a la gent fins les Barraques de la Plaça Catalunya on anima l'ambient en DJ Brown. A mitja nit és previst que actuï The Gramophone Allstars Big Band, seguit de Lildami a dos quarts de 2 de la matinada. Encara a les 3, començaran les versions del grup The Jukebox, fins les 5, que hi ha l'esmorzar de forner a Ca l'Angelillo.

Aquest dissabte, darrer de Festa Major, hi haurà el Taller de paper del Museu Molí Paperer, a les11 del matí. L'arrossada popular serà a les 2 de la tarda i a dos quarts de 7 l'espectacle "Baobab" de la Cia. La Pera Llimonera,a la plaça Verdaguer. A la mateixa hora també començarà el Cercatasques a la plaça Catalunya. A les 7, Havaneres i cremat amb el grup Peix Fregit, a la Font Cuitora. A les 10, teatre a la Piscina mab "Orgasmes" de la Cia. de Roger Pera i ja per tancar la Festa Major, "Petardada de tancament" a mitja nit.

Darrera actualització: 16.08.2019 | 21:46