Diumenge s'inaugura l’espai per al dol perinatal

Dijous, 2 de de juny de 2022 a les 00:00

Aquest diumenge es farà al Cementiri de Capellades un acte per posar en valor el nou espai habilitat per acompanyar a les persones que hagin patit aquesta pèrdua.

Així fet una disposició de bancs i uns cubilets de formigó de diferents mides. Aquesta escultura simbolitza els 4 estadis de la gestació, amb la frase: "No hi ha existències efímeres, totes deixen empremta".

Tal com destaca la regidora d’Acció Social, Marta Alarcón, “l’objectiu és crear un espai on les famílies pugui recollir-se i mostrar el seu dol, davant una pèrdua, en un moment sempre dolorós”.

Així, amb l’acompanyament musical d’una guitarra és farà aquest diumenge a les 12 del migdia l’acte de presentació d’aquest nou espai per al dol perinatal. Hi intervindran diferents famílies i associacions d’aquest àmbit, així com la regidora d’Acció Social, Marta Alarcón. La música i el simbolisme de les flors vestiran una cerimònia que vol ser el màxim de respectuosa possible amb el dolor de les famílies, i posar en valor l’habilitació d’aquest espai de recent creació.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 11:22