Diumenge 15 d’agost, segon dia de Festa Major de Capellades

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 00:00

Després de 8 dies de propostes diàries, Capellades segueix celebrant la seva Festa Major.

El diumenge 15 d’agost ens hem llevat amb el Toc de matinada dels Grallers i tabals de Capellades que han fet una recorregut pels carrers de la vila.

A les 11 a l’església de Santa Maria s’ha fet l’ofici de Festa Major dedicat a Maria Assumpció, la copatrona de Capellades. En acabar la cerimònia han ballat els Gegants, els Gegantets i l’Esbart Dansot de Capellades.

Mentrestant la Font Cuitora s’omplia, malgrat la calor intensíssima, per gaudir amb el primer Matí de Cultura Popular de Capellades. Els ventalls de la campanya d’enguany “Estimo com vull” han ajudat a fer passar la calor. La Mostra ha començat amb la música tradicional de KADULA, per donar pas als Falcons de Capellades que han presentat la nova canalla. A continuació hem coneguts els Pastorets d’Igualada, hem vist ballar els Capgrossos Centenaris, les Panderetes de Vilafranca i hem acabat amb els Gegants de Capellades.

Per la tarda la plaça del Consell d’Infants s’ha omplert de màgia i de bon humor amb l’Enric Magoo, que ha fet passar una molt bona estona a pares i fills.

El partit de Festa Major del Club de Futbol Capellades s’ha hagut de suspendre, per absència dels equips rivals.

En canvi les sardanes, malgrat ser concert i no poder-les ballar, han comptat amb un sempre fidel públic que ha gaudit amb la música de la Cobla Almogavarenca i les explicacions del seu director, Xavier Cassanyes.

Durant tots els dies, a molts dels actes, podem veure els fotògrafs prenent bones imatges de tot el que passa. A banda que aquesta és una afició que està molt de moda i que té molts seguidors, també influeix que l’agrupació fotogràfica de Capellades ha organitzat el IV Concurs Fotogràfic de la Festa Major 2021.

Per la nit, mentrestant uns quants capelladins seguien gaudint de les parades i atraccions de la fira, els altres anaven altre cop a la Font Cuitora per escoltar el concert de la Maria Jaume i en Rodrigo Laviña y su combo, animant l’ambient. Però no tothom perquè també n’hi havia uns altres que des de la plaça de Catalunya escoltaven el concert de Festa Major amb l’Orquestra New Marabú. Ente els assistents s’ha fet un sorteig d’un cap de setmana a Mallorca, en col·laboració amb MC Travelmon, per a dues persones, que ha guanyat la Laura. Felicitats!!

Darrera actualització: 16.08.2021 | 14:03