Dissabte d’activitats festives

Dijous, 11 d'agost de 2022 a les 00:00

La Prèvia s’acabarà dissabte amb molt ritme, començant el matí amb tres propostes.

A Casa Bas a les 12 s’inaugurarà l’exposició “Neanderlife. Moments de la vida neandertal”, que explica de manera amena i didàctica aquest moment històric. Es podrà visitar dissabtes, diumenges i festius els matins de 12 a 2h i les tardes de 6 a 8h, fins el 4 de setembre. 

Seguidament a 2/4 d’1 començarà un espectacle de clown itinerant amb Bergamotto on the road, que tombarà pels carrers de la vila.

La tercera proposta del matí és el concert vermut dels Lemon Day a la 1 del migdia a la Font Cuitora, amb un grup de nom difícil de recordar: Telewawachi kilili. Aquest és un col·lectiu de Barcelona conegut per la seva fusió de sons ethiojazzeros i les harmonies de les músiques típiques de la banya d’Àfrica, barrejades amb el rock, la música jamaicana o el funk.

Després de dinar el protagonisme tornarà a la Cia. Bergamotto que s’encarregarà d’estrenar un espai que l’any passat va tenir molt bona acollida: la plaça de la infància, a la plaça Sant Miquel. El mim d’en Bergamotto presentarà el seu darrer espectacle de clown contemporani: “Party time”. 

A tres quarts de 10 de la nit començarà a la plaça de la Bassa el pregó mapping amb l’Eudald Carbonell i l’equip d’arqueòlegs de l’Abric Romaní. Enguany es compleixen 40 estius d’excavacions continuades en aquest jaciment i per això s’ha organitzat diverses activitats commemoratives.

Per la nit, dues propostes diferents. A la mateix plaça de la Bassa a mitjanit el concert de la FMP començarà amb Mielenrama i el seu hardcore, punk reivindicatiu, discurs antifeixista, antihomòfob i feminista, i acabarà amb Eterns, un grup format l’any 2018 per gent de Vilafranca, Piera i Tarragona.

La segona proposta serà a la plaça de Catalunya, a partir de les 10 de la nit, amb el sopar de les entitats, el bingo i la música del Dj  Arnau Batlle. Pel sopar cal comprar tiquets a la Papereria Castells o a l’Estanc del C/Pilar, abans del dia 12. Valen 10 euros i ofereixen pa amb tomàquet amb botifarra i cansalada, beguda i un cartronet pel bingo.

Darrera actualització: 10.08.2022 | 13:42