Dissabte, 17 d'agost, Festa Major de Capellades

Dissabte, 17 d'agost de 2019 a les 00:00

Després de 7 dies de festa i diversió per a totes les edats, avui s'acaba la Festa Major de Capellades.

Ahir es va viure la Nit de les Barraques, que van omplir a vessar la plaça Catalunya. Primer es va poder sopar amb les propostes culinàries de les diferents entitats capelladines i després es va ballar fins les 5 de la matinada. El sopar va estar amenitzat per DJ Brown. Després es va començar amb ballar amb la música d'orquestra de The Gramophone Allstars. Es va seguir amb el trap català de Lildami i el seu equip, per acabar amb les versions de The Jukebox. La txaranga va portar els més resistens fins el forn de Ca l'Angelillo on es va tancar la matinada amb coca de forner.

Aquest matí s'ha pogut fer el taller de paper al Museu Molí Paperer i després gairebé 300 persones han gaudit amb l'arrossada popular que s'ha fet a la Font Cuitora. La tarda s'ha torçat una mica, ja que ha calgut suspendre l'espectacle infantil de la Pera Llimonera, per un petit accident durant el muntatge. Els més grans, però han pogut seguir amb el ritme imparable del Cercatasques i també amb les haveneres del grup Peix Fregit i el cremat.

Per la nit, queda el teatre amb els "Orgasmes de la Cia. De Roger Pera i la cercavila de cloenda amb la Xaranga Street Band Project  i la petardada final.

Així acabarà una Festa Major on l'àmplia participació ha estat la tònica més dominant en les diferents propostes que s'han dut a terme, tant a proposta de l'Ajuntament com de les diferents entitats que hi han col·laborat i que s'han repartit per múltiples espais de la vila.

Darrera actualització: 20.08.2019 | 10:01