Dimecres s’acaba la Festa Major de Capellades

Dijous, 11 d'agost de 2022 a les 00:00

El dimecres 17 d’agost és el darrer de la Festa Major. La primera proposta serà a la 1 del migdia, amb el concert vermut de la Big Band de l’Escola de Música de Capellades a l’auditori de la Font Cuitora.

Es podrà escoltar els nous arranjaments del Jaume Margarit, del Frederic Prat i del Xavier Cassanyes. 

Per la tarda, a les 6, l’acció torna al plaça de la Infància amb un espectacle familiar del Circ Vermut. Molt humor i gran varietat de tècniques de circ amb uns personatges estrafolaris.

A les 7 hi ha novament dues propostes diferents. La FMP proposa el Cercatasques, que torna després de 2 anys d’absència. Els tiquets es posen a la venda a dos quarts de 7 a la plaça Catalunya, d’on sortirà la Xaranga a les 7. Com ja sabeu, el nombre de tiquets que es poden a la venda és limitat.

La segona proposta és el concert d’havaneres amb Les Anxovetes que es farà a la Font Cuitora. Són un grup d’havaneres nascut l’any 2013 que presenta un repertori clàssic i tradicional cantat íntegrament en femení. A la mitja part, no hi faltarà el típic cremat.

El dimecres 17 i la Festa Major de Capellades acabaran amb un darrer acte: l’Always Drinking Marching Band. Un repertori de versions i temes originals amb el segell d’qauesta banda que combina la música amb el xou. Serà a la plaça Verdaguer a dos quarts d’11 de la nit.

Darrera actualització: 11.08.2022 | 13:35