Dimarts torna el Mercat Setmanal

Dilluns, 25 de maig de 2020 a les 00:00

A partir de demà dimarts 26 de maig es tornarà a fer el Mercat Setmanal de Capellades.

Com és habitual a tots els serveis i equipaments que retornen, cal fer-ho adaptant-se a l’actual situació provocada pel Covid-19.
Així, amb la voluntat de complir la normativa i mantenir sobretot les distàncies mínimes de seguretat, es reduirà el nombre de parades i es limitarà al sector de l'alimentació el primer dia.
A l’hora de comprar caldrà respectar els torns, deixar una distància d’uns dos metres, pagar si és possible amb targeta i evitar els diners en metàl·lic, no tocar els productes i seguir en tot moment les instruccions dels paradistes. És obligatori l’ús de mascareta -excepte els casos autoritzats com els menors de 6 anys o les persones amb patologies concretes– i es recomana portar guants. Cal netejar-se les mans abans de sortir de casa i tan aviat com hi tornem.
“Tots som conscients que no és la normalitat encara, però és un pas més -valora Àngel Soteras, regidor de Promoció Econòmica-. És positiu reprendre activitats i recuperar sensacions, però recordem que ho hem de fer amb responsabilitat”.

Darrera actualització: 25.05.2020 | 09:38