Dimarts comencem a celebrar Santa Cecília

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 00:00

Pels voltants de Santa Cecília Capellades programa diverses activitats relacionades sempre amb la música.

Enguany el programa començarà el dimarts 22 amb un nou Audiciona't, ja arribant al seu número 46. L’Escola de Música de Capellades proposa per al Concert de Santa Cecília els Petits Preludis de J.S. Bach. Al piano hi haurà la Montserrat Sabater i als comentaris en Xavier Cassanyes. Serà a les 8 del vespre a la sala d’actes de la mateixa escola, amb entrada lliure.

El divendres 25N també tindrà la seva part musical amb l’espectacle “Entranya” de Band Tokades, que es farà les 20.30 a la plaça de Catalunya.

Dissabte, la coral de Santa Maria d'Iquique a la platea del Teatre La Lliga. L’any 2017, neix Jardines Humanos Colectivo, un grup format per músics, cor, ballarins i narradors, residents a Barcelona, de diversos orígens. La Cantata ens situa a Xile l’any 1907 i tracta de la matança de miners del salnitre que protestaven per millores laborals. El govern els va reunir a tots a l’Escola Santa Maria d’Iquique, amb l’excusa de poder parlar d’una possible solució, i l’exèrcit els va matar en defensa dels interessos dels propietaris de l’explotació minera, principalment anglesos. El concert començarà a les 7 de la tarda i es poden comprar les entrades online a societatlalliga.cat o taquilla el mateix dia -4,50 euros els socis i 6 els qui no ho siguin-.

Diumenge pel matí, a la 1, performance al Mirador del Museu amb un espectacle de dansa que també inaugurarà l’XIena. Biennal d’Art de Sant Pere de Riudebitlles, en el seu pas per Capellades. Es tracta de “Paper en Blanc“, una intervenció artística sonora i de moviment, amb Jordi Pallarés a l’espai sonor i Íngrid Domingo, Montse Morilla, Einat Tal i Zoe Balasch Arumí  a la dansa.

Darrera actualització: 22.11.2022 | 11:00