Dijous, 15 agost, Festa Major de Capellades

Dijous, 15 d'agost de 2019 a les 00:00

Els primers a posar els peus a terra aquest matí han estat els Grallers i Tabals de Capellades, que a les 8 han començat a fer el Toc de Matinada pels carrers i places de la vila.

El relleu musical l’ha pres la Xaranga Street Band, que ha portat també el seu ritme per aixecar tothom per assistir a l’Ofici de Festa Major que ha comptat amb la col·laboració de l’Esbart Dansot, els Capgrossos i els Gegantets i Gegants de Capellades. Simultàniament els Falcons portaven les seves figures a la plaça de l’Església on després s’ha fet el pregó. Primer ha intervingut l’alcalde, Salvador Vives, per desitjar a tothom una bona Festa Major. Seguidament la regidora de Festes, Susana Moreno, ha presentat a la protagonista de la jornada: la llevadora Maria Teresa Costa Corbella. Acompanyada d’en Pep Vallès ha anat destacant curiositat de la seva vida, com ara el fet d’haver ajudat a néixer més de 800 infants de Capellades i rodalies.

La cercavila ha sortit després per portar tothom a la Font Cuitora on Flamingo Tours ha ambientat un calorós matí de dijous.

Per la tarda s’ha fet baixar el dinar de Festa Major amb la Bicletada-Patinada proposada des de l’Esplai Aliret.

A dos quarts de set, Circ-clown a la plaça d’Espanya amb Los Barlou, que ha omplert l’espai de famílies.

A les set, a la plaça Catalunya, la Cobla Almogavarenca també ha fet ballar sardanes als molts assistents que no s’han volgut perdre aquest bona cobla.

Per la nit també serà la música la principal protagonista: A dos quarts d’11 Concert i Ball amb l’Orquestra New Marabú a la Piscina. A dos quarts de 12 a la plaça Verdaguer grup de rock i pop Contracorrent – amb punt lila- i a mitja nit a la plaça de la Bassa, Nit de Concerts amb Homes Llúdriga, Tesa i PD Parpe’ls. A dos quarts de 2 prendrà el relleu, Dj Marvin.

Per demà divendres, al matí després de l’Ofici religiós, a les 11 i quart, a dos quarts d’1, Fesa de l’aigua Gil Ratataplan i l’escuma de colors que hi haurà a la plaça d’Espanya.

A la 1 Cuinem la Bassa i després de dinar espectacle “Kissu” del Centre de Titelles de Lleida a la plaça Àngel Guimerà. Per les 8 del vespre cal anunciar un canvi: el Concert de Capvespre “Clàssics de Festa Major” que s’havia de fer al Pati de La Lliga es canvia als Jardins del Capelló.

Per la nit, a partir de les deu... comença el Sopar i la fesa de les Barraques.

Darrera actualització: 16.08.2019 | 21:12