Descobrim Capellades amb una passejada guiada

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 00:00

Aquest diumenge s’ha fet una nova activitat dins els actes de celebració dels 10 anys de la Biblioteca El Safareig.

Prop d’una cinquantena de persones han fet una visita de descoberta de diferents cases singulars de la vila, guiada i comentada per les historiadores Marisa Soler i Joana Campoy.

La visita va començar a Casa Bas, antiga porta d’entrada a la vila per la muralla. Va continuar a la plaça Xica, la Casa de la Vila, l’església, la biblioteca El Safareig, el Bar Aloy i va acabar al carrer de Sant Ramon comentant altres edificacions.

Les historiadores van anar combinant les explicacions més formals d’estils arquitectònics i dades del registre amb diferents anècdotes i dades curioses que van agradar molt els assistents, que van acabar la passejada felicitant les dues historiadores i demanant una segona edició ampliada de la iniciativa.

Amb aquesta proposta, la Biblioteca El Safareig vol reforçar les seves propostes culturals, vinculant-les amb les locals. Recordem que precisament dissabte vinent es fa la 35a. edició del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy, que dedica el seu premi especial Capellades precisament a les cases singulars de la vila.

Darrera actualització: 21.02.2024 | 10:57

Imatges