Demà divendres comença el Gran Recapte a Capellades

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 00:00

Capellades se suma novament a la convocatòria del Banc d’Aliments fent un gran recapte aquest divendres 22 i dissabte 23. Les persones que facin la seva compra als supermercats Condis, Bon Àrea, Caprabo i Dia podran col·laborar donant aliments a les persones voluntàries que s’encarregaran de la recollida.

A l’entrar al supermercat es donarà als compradors una llista amb els aliments que es recomana que es donin, ja que són els que més calen als usuaris.

 Posteriorment aquestes tones d’aliment – l’any passat es va recollir 6500 quilograms de productes- s’entregaran a Caritas Capellades per tal que les continuïn donant a les persones que –de manera conjunta amb l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament de Capellades- s’ha establert que necessiten ajuda per a l’alimentació.

Els productes que fan més falta enguany són llet per a nadons, sucre, farina, arròs, Colacao, llegum cuit, productes d’higiene, de neteja per a la llar, bolquers i d’altres. Aquí es pot consultar la llista de productes més necessaris.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 11:49