Demà dimecres es farà la sessió ordinària del mes de maig

Dimarts, 26 de maig de 2020 a les 00:00

Aquest dimecres 27 de maig es farà la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament amb 9 punts a l’ordre del dia.

Primer s’aprovarà la celebració telemàtica del Ple, a través del servei de videoconferència de LocalRet. El Ple es pot seguir a través del canal You Tube de l’Ajuntament de Capellades, en directe a partir de les 8 del vespre.

Després d’aprovar la darrera acta i donar compte dels darrers decrets d’alcaldia es passarà el conveni específic de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Institut Català de Paleoecologia per la campanya d’excavacions a l’Abric Romaní d’aquest estiu.

Seguidament s’entrarà en diverses qüestions de l’àmbit d’Hisenda com ara l’aprovació d’una modificació de crèdit i una modificació del text de l’ordenança fiscal que regula la taxa de l’ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires. També una proposta d’increment de les dietes i serveis per assistència a judici.

Dos dels punts més destacats de l’ordre del dia són dues ajudes que vol donar l’Ajuntament de Capellades. La primera serà en suport al lloguer i en els subministraments als habitatges familiars afectats econòmicament pel Covid-19. La segona són ajudes al comerç, serveis i restauració també afectats pel confinament decretat durant l’estat d’alarma.

Com és habitual de les sessions ordinàries el Ple acabarà amb els habituals precs i preguntes tant dels regidors com del públic que seguirà la sessió pel canal You Tube de l'Ajuntament de Capellades i podrà fer arribar les seves preguntes a través del Xat.

Darrera actualització: 26.05.2020 | 09:16