Demà dimecres es fa la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament

Dimarts, 29 de juny de 2021 a les 00:00

A les 8 del vespre començarà la sessió ordinària del mes de juny del Ple de l’Ajuntament de Capellades, retransmesa en directe pel canal You Tube de l’Ajuntament.

A l’ordre del dia un dels punts més destacats –després d’aprovar la darrera acta i donar compte del darrers decrets- serà la contractació de les obres corresponents al projecte de remodelació dels vials del carrer d’Oló, Amador Romaní, plaça de Sant Jaume, Canaleta, Magina Carme i part de l’11 de Setembre.

També a l’ordre del dia es destaca l’adhesió de l’Ajuntament a l’Associació de municipis i entitats per l’aigua pública; la pròrroga del conveni marc de col·laboració entre el servei català de trànsit i l’Ajuntament en matèria de seguretat viària; l’aprovació del protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament i violència en el treball i donar compte del decret d’alcaldia que liquida el pressupost 2020 de l’organisme autònom de la llar d’infants.

Abans dels precs i preguntes també es presentarà dues mocions. La primera la proposa el grup municipal de Junts per Capellades sobre la transició energètica i la segona –dels grups d’ERC i VdC-  serà sobre la reorganització de la zona tarifària a l’Anoia i que tots els pobles de la comarca siguin zona 1 fins a Igualada.

Darrera actualització: 29.06.2021 | 12:45