Darrera memòria de la Fundació Consorts Guasch

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 00:00

Aquests dies s’ha publicat la Memòria Social de la Fundació Consorts Guasch, que tal i com es destaca des de la direcció “hem de situar-la encara (tot i que amb menys repercussió que en els dos anys anteriors) en un entorn marcat pel seguiment dels Protocols de Salut Pública en quan als brots del Covid-19 dins del centre”.

Les novetats més destacades de l’any 2022 han estat les promocions internes per cobrir les 4 vacants de gerocultor, la comissió d’igualtat, la transparència i el Pla d’autoprotecció del centre.

El President de la Fundació, Salvador Vives, destaca que “anualment des del patronat i la direcció continuem realitzant la memòria anual per ser transparents i informar del funcionament i situació econòmica”.

Durant tot l’any s’ha pogut anar fent diverses activitats. La més destacada ha estat la celebració del 60è. Aniversari.

Actualment la Residència compta amb 83 places, 20 privades i 63 places col·laboradores. El Centre de Dia té 36 places, 10 d’elles col·laboradores.

Pel que fa als recursos econòmics, la resta entre despeses i ingressos (dels residents, de la Generalitat, de donacions i de subvencions) ha deixat un benefici de 207.208 euros amb 31 cèntims.

Finalment destacar que la fundació compta amb un grup de persones voluntàries que ajuden en diferents tasques com la lectura, les sortides o la companyia als usuaris i usuàries. Per formar-ne part només cal posar-se en contacte amb el centre.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 10:10