Darrer concert del Festival d’Orgue 2017

Dijous, 14 de desembre de 2017 a les 00:00

Aquest diumenge 17 de desembre a les 6 de la tarda s’iniciarà el quart i darrer concert del Festival d’Orgue de Capellades, impulsat des de l’Ajuntament i els Amics de l’Orgue Freixas Vivó.

“Bach, segons Juan de la Rubia” tindrà com a principals protagonistes la música de Bach i Juan de la Rubia, considerat actualment com un dels millors organistes del país. És l’organista titular de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona i professor a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Ha actuat als escenaris principals d’Europa, així com a Amèrica Llatina i Àsia, amb una acollida excel·lent del públic i la crítica. En els darrers anys, la seva activitat concertística ha estat incessant, actuant en més de vint països i en escenaris com l’Auditorio Nacional de Música de Madrid, el Palau de la Música Catalana, la Konzerthaus de Berlín, la Gewandhaus de Leipzig, la catedral de Colònia, i el teatre Mariinsky i la Philharmonia de Sant Petersburg. Durant els anys 2016 i 2017 ha dedicat gran part del seu treball a la música de Johann Sebastian Bach i Antonio de Cabezón. Aquest treball ha quedat reflectit en dos enregistraments molt ben valorats per la crítica especialitzada.

Tal i com destaca el regidor de Cultura, Àngel Soteras, “els 4 concerts del Festival han estat especials, des de diferents vessants. Acabem amb un solista molt ben valorat i que a més a més també té el seu perfil solidari ja que l’any passat va interpretar un dels temes del disc de La Marató”.

Aquest any, l’entrada al concert es pagarà a 5 euros, que es destinaran a La Marató de TV3. Les entrades es podran comprar una hora abans de l’inici del concert.

Darrera actualització: 14.12.2017 | 09:20