D’aquí un mes començarà el servei de recollida porta a porta a Capellades

Dimecres, 16 de maig de 2018 a les 00:00

El 18 de juny s’iniciarà el servei de recollida porta a porta a Capellades. Per informar tothom dels importants canvis que això significarà s’ha previst tot un seguit d’accions.

Aquesta setmana s’està repartint per totes les llars de la vila el segon número del butlletí “Anoiaverda News”, editat des del Consell Comarcal de l’Anoia, on s’explica com s’està implementant aquest nou servei de recollida de residus a la comarca.

D’altra banda, també es farà 4 reunions informatives obertes a tothom on s’exposarà de manera detallada el nou funcionament. Es faran totes al Teatre La Lliga, en diferents horaris per afavorir que s’hi pugui anar en un moment o altre. Seran el dimecres 23 de maig a les 7, el dijous 24 a dos quarts de 4, el divendres 25 a les 6 i el dissabte 26 al matí a les 11.

Tots aquest horaris es recordaran en una carta que arribarà a totes les cases de Capellades. Les persones que tenen establiments professionals també en rebran una altra per detallar com serà la recollida en aquests casos.

Finalment cal destacar que cada família podrà anar a recollir el seu kit de reciclatge des del diumenge 3 de juny fins al dimarts 19 –excepte els dilluns- a l’espai que s’ha habilitat on abans hi havia la Pizzeria Xup’s, al número 19 del Passeig Concepció, d’11 a 14h i de 17 a 20h.

Des de la pàgina web de l’Ajuntament capellades.cat i des de anoiaverda.cat també s’hi pot trobar tota la informació pertinent.

Darrera actualització: 16.05.2018 | 11:51