Convocatòria oberta per sol·licitar ajudes per a arranjament d’habitatges

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquests mesos de juliol i agost és oberta la convocatòria per accedir al Programa d’Arranjament d’Habitatges per a la Gent Gran.

Les persones interessades només cal que presentin una instància a l’Ajuntament de Capellades, amb la documentació que acrediti la seva situació (dependència, discapacitat i dades econòmiques), o bé que demanin informació – amb cita prèvia- a la treballadora social, Iris Cifuentes Salvans.

Aquest programa és per a la millora de les condicions d'accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i d'eficiència energètica.

Es fan arranjaments en banys, com ara la substitució de la banyera per un plat de dutxa, adaptacions al lavabo, terres antilliscants o ajudes tècniques. També millores a la cuina com el canvi de plaques de gas per plaques elèctriques, col·locar terra antilliscant o bé intervencions més generals com eliminar un graó,  posar barres o agafadors a zones de pas.

A aquest programa s’hi pot accedir sempre que es pugui acreditar ser major de 65 anys amb discapacitat i/o dependència, ser major de 80 anys i viure sol o amb una altra persona gran. També ho poden demanar persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física o psíquica (reconeixement de discapacitat i/o dependència) per desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar. A banda es valorarà la situació econòmica segons els barems econòmics de serveis socials.

Darrera actualització: 23.07.2020 | 10:43