Convocatòria oberta de subvencions per als projectes d’entitats juvenils

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 00:00

Les entitats juvenils de Capellades interessades per la convocatòria de subvenció de l’Ajuntament podran presentar els seus projectes a partir del proper dissabte 27 de juny i fins el següent dissabte, 16 de juliol.

En aquesta convocatòria s’ha destinat un pressupost de 2.500€ i podran acollir-se totes aquelles entitats que durant el 2020 realitzin activitats destinades al jovent de Capellades. Enguany, i davant de la complexitat de moltes entitats per avançar amb els seus projectes, l’Ajuntament de Capellades ha apostat per una pròrroga en les justificacions, per tal que totes les activitats executades fins a 31 de desembre puguin ser justificades fins al març del 2021, completant així l'any natural des de l'inici de la pandèmia.

Les bases es poden consultar durant els propers dies a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades i, per qualsevol informació, les entitats es poden posar en contacte a través del correu electrònic abenito@anoiajove.cat o a través del telèfon 679964684.

Les sol·licituds hauran de presentar-se amb la documentació requerida al Registre d’Entrades de l’Ajuntament de Capellades, situat al C/Ramon Godó, 9, de dilluns a divendres de les 9h a les 15h.

Com ha afirmat el regidor de joventut, Miquel Sabaté: «Les subvencions per als projectes d’entitats juvenils són una aposta ferma des que vam establir la regidoria de joventut, i reforça les actuacions que fa el teixit associatiu juvenil de la vila. Estem molt satisfets perquè, malgrat les circumstàncies actuals, es pugui mantenir aquesta aposta, que de ben segur tindrà un impacte molt positiu per a la vila».

Darrera actualització: 30.06.2020 | 14:40