Continua actiu l'incendi que crema a Miramar

Dimecres, 24 de juliol de 2019 a les 00:00

Aquesta tarda cap un quart de set s'ha declarat foc a la muntanya de Miramar quan un vehicle s'ha aturat incendiat al quilòmetre 38 de la carretera C-15.

Les flames ràpidament han saltat cap a la muntanya i amb l'ajuda del vent, moderat, han començat a propagar-se. En el lloc dels fets ara mateix estan treballant una quarentena de dotacions terrestres i 16 d'aèries, que podran fer-ho fins que es pongui el sol, cap un quart de deu de la nit.

Segons han informat els Agents Rurals de moment s'ha cremat una quarentena d'hectàrees i s'avança en direcció cap a Castellolí, sense afectar zones habitades. Aquest foc ha afectat la línia dels Ferrocarrils que han suspès la circulació entre Capellades i Igualada. També ha calgut tallar la circulació de vehicles a la carretera C-15 entre Cabrera i la Pobla de Claramunt, segons indica el Servei Català de Trànsit. També cal destacar que Endesa ha tallat la llum al repetidor, cosa que afectarà els senyals de les comunicacions.

De moment es demana a la població que no aparqui darrera el Pavelló Poliesportiu perquè és on hi ha instal·lat el centre de comandament. També s'ha informat que, de moment, no calen persones voluntàries. La sessió ordinària del mes de juliol, prevista per avui a les vuit del vespre, s'ha suspès.

Darrera actualització: 24.07.2019 | 21:07

Imatges

Foc foc