Concurs per als joves dins el Volei Sorra

Dijous, 18 de juliol de 2019 a les 00:00

La regidoria de joventut presenta el concurs del proper Beach Volley Tour – Capellades 2019.

Aprofitant un dels esdeveniments juvenils més grans de tot l’any, des de Joventut també s’ha volgut reforçar la participació juvenil amb un concurs estretament relacionat a aquest fet.

L’únic requisit per a participar en aquest concurs és que la persona tingui entre 12 i 25 anys i participi a l’activitat en qualsevol dels dies. Tots i totes les participants hauran de penjar una foto de l’activitat al perfil de l’Instagram. Juntament amb això, caldrà que afegeixin el hashtag #voleisorrakp2019 (requisit bàsic) i a més, que segueixin el compte d’Instagram Capellades_Joventut.

Per decidir el guanyador/a del concurs no s’utilitzarà cap programa informàtic ni tampoc seran persones físiques representant un jurat; sinó que seran els mateixos participants en aconseguir el nombre major de “m’agrades” als seus perfils.

El concurs finalitzarà el diumenge 28 de juliol a les 00h i el dilluns 29 de juliol es publicarà la persona guanyadora. L’Ajuntament de Capellades serà l’encarregat en posar-se en contacte amb la persona premiada i fer-li entrega del premi.

Darrera actualització: 18.07.2019 | 10:15