Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy, ajornat

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:00

L’actual situació provocada per la Covid-19 ha portat a l’Ajuntament de Capellades i l’Associació d’Amics de les Arts ha ajornar el Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy a l’espera d’unes condicions més favorables.

Per mantenir, però, viva la iniciativa, s’ha organitzat una exposició retrospectiva que recordarà els 33 anys de vida del concurs amb obres premiades a les diferents categories al llarg d’aquestes més de 3 dècades de concurs.

Segons Àngel Soteras, regidor de Cultura, “Entenem que no és el millor moment per gaudir del principal atractiu del Concurs, que és poder assistir al procés de creació dels artistes in situ. No podrem gaudir, doncs, de moment dels pintors, però no volem renunciar a gaudir de la pintura. Per aquesta raó, organitzem una gran exposició que ens permetrà redescobrir el fons artístic que l’Ajuntament ha anat acumulant al llarg dels anys i posar-lo novament a l’abast dels capelladins”.

El Mirador del Museu Molí acollirà aquesta exposició de paisatges capelladins d’artistes, èpoques i estils ben variats. La inauguració tindrà lloc el dissabte 27 de febrer en el marc dels actes culturals programats en motiu del Mercat Figueter.

Darrera actualització: 11.02.2021 | 10:37