Concerts del 25N

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:00

Aquest cap de setmana es farà els dos darrers actes previstos pel 25N: dos concerts.

 

Els dos seran al Teatre La Lliga, el primer divendres a les 8 del vespre, amb Anna Andreu, i el segon diumenge a la 1 del migdia amb Núria Graham.

Anna Andreu és el nom del projecte musical format per Anna Andreu a la veu i Marina Arrufat a la bateria. Aquest 2020  ha  arribat el debut en solitari d'Anna Andreu titulat Els mals costums (Hidden Track, 2020), que compta amb la col·laboració de la violinista Marina Arrufat, qui en aquesta ocasió toca la bateria, el teclat i fa els cors. Anna Andreu ha estat colíder -juntament amb Eduard Pagès- durant molts anys de Cálido Home, amb qui ha publicat diversos discos. Després de dos anys d'inactivitat musical, l'artista de Sant Quirze del Vallès presentarà a Capellades el primer disc de forma individual.

El segon concert del 25N serà amb Núria Graham el diumenge 29 a la 1 del migdia, presentant "Marjorie": Amb tan sols 22 anys, la cantant i compositora Núria Graham ha aconseguit ser reconeguda com una artista amb segell propi dins del folk-pop contemporani a nivell estatal. Després del seu debut discogràfic amb First Tracks (2015), quan tan sols era una adolescent, i de publicar dos Eps que refermarien la seva personalitat com a cantautora—Bird Eyes i In The Cave—, el disc Does It Ring a Bell? (El Segell, 2017) va suposar el veritable punt d´inflexió en la seva trajectòria, un treball, amb influències tant de Jeff Buckley com de St. Vincent, que li ha permès girar sense parar, fer incursions internacionals (Alemanya, França, Regne Unit...) i també guanyar-se un lloc a la banda d´Amaia com a guitarrista i compositora. Ara, Graham publica Marjorie, el seu tercer llarga durada, en què torna a vestir el seu folk-pop d´autor amb passatges de poesia quotidiana i pinzellades suaus de psicodèlia.  

Darrera actualització: 26.11.2020 | 12:26