Concert amb Cosmos Quartet el dia 1 de desembre

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 01:00

El Cosmos Quartet tancarà la Setmana de la Música a Capellades, el diumenge 1 de desembre a dos quarts de 7 de la tarda.El Cosmos Quartet tancarà la Setmana de la Música a Capellades, el diumenge 1 de desembre a dos quarts de 7 de la tarda.

L’entrada d’aquest recital es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.

Aquesta és una formació de primer nivell amb dos components capelladins, els germans Oriol i Bernat Prat, que presentaran el seu novíssim primer disc, titulat “Influences”.

Cosmos Quartet és un multipremiat conjunt de cambra format pels violinistes Helena Satué i Bernat Prat, la Lara Fernández a la viola i l’Oriol Prat al violoncel. La seva trajectòria conjunta, va començar el 2014 tot guanyant prestigiosos reconeixements, com el primer premi del Concurs Internacional de Heidelberg el 2018. El mateix any van participar al festival Emergents Barcelona Music Festival de L’Auditori, van tenir residència artística a la Schubertiada de Vilabertran i de protagonitzar múltiples actuacions a Catalunya, l’Estat Espanyol i Europa.

A Capellades presentaran “Influences”, el seu àlbum de debut amb obres de Joseph Haydn, Raquel García-Tomás i Johannes Brahms.

Les entrades, a 10 euros, es destinaran íntegrament a La Marató de TV3. Es poden comprar el mateix dia abans del concert o bé anticipades a Eventbrite.

Darrera actualització: 13.11.2019 | 13:33