Comencen les obres de reparació de les goteres al Pavelló Poliesportiu

Dijous, 26 de setembre de 2019 a les 00:00

Aquesta setmana han començat les obres d’arranjament de la coberta del Pavelló Poliesportiu de Capellades.

L’objectiu d’aquesta intervenció és acabar amb les goteres que hi ha damunt la pista esportiva, amb les filtracions de la paret que dóna a la Font Cuitora i finalment, millorar l’aïllament i l’entrada de llum natural.

La regidora d’Esports, Anna Xaus, valora en positiu aquests treballs ja que “resoldre el tema de les goteres és una de les nostres prioritats. Amb aquesta obra esperem solucionar-ho i posteriorment ja poder continuar millorant altres punts de l’espai on també cal intervenir-hi. Però arreglar definitivament les goteres i les filtracions era un compromís que teníem amb les entitats i hem treballat per fer-ho el més aviat possible”.

Per aconseguir-ho s’obrirà una claraboia, substituint l’actual lluerna de polièster per una de policarbonat, que deixa passar millor la llum.

També es farà un repàs de la coberta, especialment a la zones d’unió de les plaques solars amb la coberta, que és per on en principi es filtra l’aigua quan plou, provocant les goteres. Aquí es treballarà rematant i segellant correctament aquestes peces que ara no ho estan.

Finalment, ara per la part exterior hi ha dues canals de 53 metres cada una. Per evitar que per aquí es produeixin les filtracions es col·locarà una nova canal dins de l’existent, ara de xapa galvanitzada.

Des de l’àrea de serveis tècnics es valora que la durada màxima d’aquesta obra serà d’un mes i que, en principi, no ha d’afectar l’activitat diària que hi ha al Pavelló Poliesportiu. No obstant, si en algun moment calgués aturar l’activitat de manera molt puntual, avisaria amb antelació.

El que sí estarà afectat aquests dies part és part de les places d’aparcament, ja que és on hi haurà col·locada la maquinària que es fa servir per accedir a la teulada del Pavelló Poliesportiu.

Darrera actualització: 26.09.2019 | 09:08

Imatges

Obres Pavelló Poliesportiu