Comencen les obres a Casa Bas

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 00:00

El proper dilluns 18 de novembre s’iniciaran les obres de substitució de la coberta de Casa Bas.

Primer es col·locarà una bastida a la façana que dóna al mateix carrer Dr. Fleming. Seguidament, la bastida passarà al carrer Amador Romaní. Puntualment hi haurà algun tall de circulació per facilitar les tasques de descàrrega del material.

L’Ajuntament de Capellades ha rebut una subvenció per arreglar la coberta de Casa Bas, dins el Programa Complementari de Reforma i Millora d'Equipaments Locals de la Diputació de Barcelona, amb una dotació econòmica de 87.238 euros.

Actualment la coberta de Casa Bas està en molt mal estat ja que la part estructural de bigues de fusta està massa afectada per les filtracions i cal fer una substitució completa d'estructura i coberta les golfes perquè l'edifici no segueixi malmetent-se greument. Alguna de les parts de la coberta s'han hagut d'apuntalar. L’objectiu d’aquesta intervenció és retirar la coberta existent, fer un sostre de biga de formigó vista amb aparença de fusta i entrebigat d'encadellat ceràmic i sostre lligat a l'edifici amb un enfaixat perimetral. És previst mantenir l'acabat amb nova teula àrab però proporcionant aïllament tèrmic mitjançant plaques de poliestirè extrusionat.

Darrera actualització: 13.11.2019 | 11:28