Comencen les activitats de Cal Ponet

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 00:00

Aquests dies ja han anat començant les activitats que es fan cada setmana al casal d’avis i àvies de Cal Ponet, votades i escollides pels mateixos participants.

La dinamitzadora del casal, Maria Lidon, els va proposar que votessin noves propostes i, si s’arribava a un mínim de 10 persones, es tiraria endavant l’activitat.

Finalment hi haurà als matins gimnàstica de manteniment, pilates i hipopressius i els divendres, ioga.

A la tarda es farà sempre dos torns d’activitats diferents. Dilluns es farà primer Artteràpia, mandales i manualitats i de 5 a 7, taller de memòria. Els dimarts a les 4, mòbils, i després, ordinadors; els dimecres de 15.30 a 17h una classe combinada de risoteràpia, aromateràpia i relaxació i de 17.30 a 19, anglès per a viatjar. Els dijous es començarà amb Bingo i jocs de taula i a les 5 es faran els dijous culturals, un espai on combinar propostes molt diferents com cinema, xerrades i sortides. Finalment els divendres primer hi ha haurà català de 16.30 a 18h. a través del voluntariat d’Atles.

Tal com destaca la regidora d’Acció Social, Marta Alarcón, “S’ha pogut ampliar el nombre d’activitats, les quals han tingut molt bona acollida entre els assistents a Cal Ponet, com queda palès en el número d’inscrits d’ enguany que ha augmentat significativament respecte l’any passat. Estic molt contenta perquè Cal Ponet és un lloc viu, amb activitats de tota mena i obert a  tota la gent, independentment de la seva edat o condició”.

Darrera actualització: 20.10.2022 | 10:42