Comença una campanya de control de velocitat a Capellades

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 01:30

Des d’aquest dilluns dia 2 i fins al divendres 20 de desembre es farà a Capellades una campanya de control de velocitat.

Els controls s’aniran fent a diversos espais i a diferents hores del dia, amb l’objectiu d’aconseguir disminuir la velocitat de circulació a tota la vila.

Al llarg de l’any s’ha anat col·locant en diverses ocasions el “radar pedagògic”, que a títol informatiu llegeix la velocitat de circulació i la marca en un rètol lluminós. Recordem que dins el terme municipal de Capellades la velocitat màxima de circulació és de 50 quilòmetres per hora, però hi ha llocs on la velocitat està restringida als 40 i fins i tot als 30 quilòmetres per hora. Les sancions que es posen al superar aquestes velocitats tenen una càrrega econòmica i fins i tot de punts del carnet, si es va massa ràpid.

Aquestes campanyes de radar es fan a Capellades de manera periòdica des de ja fa temps per aconseguir disminuir la velocitat i augmentar la seguretat –junt amb altres campanyes com la de l’ús obligatori del cinturó de seguretat-. Recordem que un atropellament, accident o topada a més de 50 quilòmetres per hora pot tenir fatals conseqüències tant per al conductor com per a la resta de veïns.

Darrera actualització: 02.12.2019 | 11:45