Comença l’activitat a la Biblioteca El Safareig amb dues propostes

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 00:00

Després de l’aturada estiuenca, i amb les condicions sanitàries més obertes, la Biblioteca El Safareig torna a oferir una programació cultural.

Aquest octubre és el mes de la salut mental i per això s’han preparat 3 activitats i un centre d’interès sobre aquest tema, amb materials que es poden endur en préstec.

La primera proposta serà per a nens i nenes, el dijous 14 octubre amb una Hora del Conte sobre “Fem por a la por”, a càrrec de Judith Navarro, de la Petita Companyia. És una sessió de narració oral per a totes aquelles persones valentes que, de vegades, tenim por.  Es recomana per a un públic a partir de 4 anys i es farà a dos quarts de 6 de la tarda amb reserva prèvia a la mateixa Biblioteca.

La segona activitat també serà per a infants, el dimarts 19 d’octubre a les 6 de la tarda i també amb reserva prèvia per controlar l’aforament, quan també es tornarà a oferir el club de lectura Petits Lectors per a nens de 5-8 anys

La darrera serà el dimarts 26 d’octubre, a les 7 de la tarda,  amb una xerrada del psicòleg Jose Fernández Aguado sobre “Estratègies per al benestar emocional després de la pandèmia”. Parlarem de com la pandèmia ens ha fet adonar de la nostra vulnerabilitat, i com ens afecta aquesta consciència, i què podem fer per a adaptar-nos i sortir enfortits. Cal reserva prèvia a la mateixa biblioteca.

Darrera actualització: 07.10.2021 | 10:05