Comença el Vòlei Sorra a Capellades

Dimecres, 21 de juliol de 2021 a les 00:00

Aquest divendres comença una nova edició del Torneig Vòlei Sorra de Capellades, una de les competicions clàssiques de l’estiu a la comarca.

Començarà el divendres 23 per la tarda. Divendres i dissabte es jugaran totes les fases de grups de totes les categories, 4×4 i 2×2, masculí, femení i mixt. Diumenge –tarda- es juguen les eliminatòries per les finals i finalitza el torneig amb l’entrega de premis.

Hi haurà 5 pistes per poder jugar totes les categories disponibles, des de primera hora del matí fins a les 12 de la nit.

Hi haurà zona de dutxes habilitada per als jugadors i jugadores. També hi ha zona de bar amb refrescos i entrepans per poder estar ben alimentats i hidratats mentre duri el torneig, i una carpa amb aigua gratis per tots els participants. En compliment de les mesures Covid-19, es recomana a les persones que accedeixin al recinte que portin la mascareta posada, mantinguin les distàncies socials i romanguin a les zones habilitades.

Enguany, per primera vegada, el Torneig està organitzat pel Club de Vòlei La Torre de Claramunt, amb el suport de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 21.07.2021 | 12:05