Comença el treball d'anàlisi per a la realització de la Diagnosi del Pla Local de Joventut de Capellades

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 00:00

Aquest juliol la regidoria de Joventut ha començat a treballar amb el nou projecte d’aquest curs, la diagnosi del Pla Local de Joventut.  

Els plans locals tenen per objectiu definir unes línies estratègiques de treball, a quatre anys vista, i d’allò més realistes en relació a la població jove del municipi en qüestió. Enguany, i per tal de poder concretar al màxim les necessitats d’aquest col·lectiu, es realitzaran diferents sessions de treball i d’anàlisi amb els diferents professionals de Capellades que treballen directament o indirectament amb el col·lectiu jove. 

A principis de juliol es va realitzar la primera sessió, formada per la regidoria d’Ensenyament i Joventut (regidors i tècnics), la Cap del Departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia i la referent de l’empresa INDIC, entitat col·laboradora amb la Diputació de Barcelona en la realització d’aquesta diagnosi.  

Entre tots van definir una imatge tècnica del col·lectiu jove de Capellades, analitzant fortaleses i debilitats d’aquest col·lectiu i concretant molt més en àmbits com la mobilitat, l’associacionisme, l’habitatge, la formació, l’oci, la participació, etc. A partir d’aquesta sessió, es convocaran altres professionals de Joventut per tal de perfilar molt més la imatge jove de Capellades i detectar les necessitats que es puguin començar a treballar amb unes línies estratègiques ben estructurades. 

Darrera actualització: 17.07.2019 | 11:24