Comença el Festival d’Orgue de Capellades

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:00

Aquest diumenge es farà el primer concert del Festival d’Orgue de Capellades, que enguany arriba ja a la seva cinquena edició i es converteix també en memorial Josep Xaubet.

El regidor de Cultura, Àngel Soteras, explica com “els Amics de l’Orgue i la regidoria de Cultura hem volgut d’aquesta manera retre homenatge a Josep Xaubet, un dels impulsors del Festival i l’organista oficial de l’església de Santa Maria de Capellades”.

En aquesta edició el Festival d’Orgue comença amb la música en directe dels Barcelona Gòspel Messengers, dirigits i acompanyats a l’orgue per Ramon Escalé. “Obrim el Festival amb un grup dinàmic, alegre, on destaca la joventut, l’expressivitat, que transmet energia… Just el que ens cal després de mesos sense espectacles ni concerts. Donem-nos l’oportunitat de tornar a gaudir de la música”.

El concert serà diumenge a les 6 de la tarda a l’església de Santa Maria de Capellades i les entrades, a 6 euros, es poden comprar de manera anticipada a través de la pàgina d’entrapolis.com.

El proper serà el diumenge 13 amb la Coral Càrmina i David Malet a l’orgue i el darrer el 20 de desembre amb Jonatan Carbó i Oriol Rosés protagonitzant el Concert de Nadal.

Darrera actualització: 26.11.2020 | 09:50