Com digitalitzar un comerç tradicional, el dijous 17

Dijous, 10 d'octubre de 2019 a les 00:00

El programa “Botigues amb futur”, impulsat des del Consell Comarcal de l’Anoia conjuntament amb la Diputació de Barcelona, està dirigit a totes les empreses comercials i de serveis de la comarca amb l’objectiu d’explicar i assessorar sobre les eines digitals existents per aplicar-les al comerç tradicional.

Al programa hi ha dues fases, la primera amb una formació de dues hores que es fa a diversos municipis de l’Anoia. A Capellades, serà el dijous 17 d’octubre a la Sala d’actes de la Biblioteca El Safareig de dos quarts de 3 a dos quarts de 5 de la tarda. A la segona fase es seleccionarà 15 empreses i finalment es farà un pla individualitzat de transformació digital per a cada negoci.

La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar enviant les dades  (nom empresa, nom propietari, adreça, població i telèfon de contacte) i indicant el municipi on es voldrà fer la formació a sllopart@anoia.cat o 93 805 15 85 (ext.331).

La setmana passada es va fer una presentació d’aquesta proposta al Consell Comarcal, on van assistir la presidenta de Capellades Comerç, Paquita Bisbal, i el regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras.

Paquita Bisbal ha animat els associats de Capellades Comerç a “fer una assistència massiva. Pensem que poder reforçar la nostra presència al projecte si ens hi presentem de forma col·lectiva i exhaustiva. Digitalitzar és un procés en el qual ja estem fent camí”.

En aquest mateix sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras, valora que “és una oportunitat més, i no s’ha de deixar perdre. A la presentació inicial va quedar clar que la digitalització no és només cosa de grans empreses, sinó que ben orientada pot oferir avantatges a tot tipus d’establiments, també al petit comerç”.

Darrera actualització: 10.10.2019 | 09:46