Cobertes totes les places del Centre de Noves Oportunitats de Capellades

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 14:00

En només un mes, s’han cobert totes les places del Centre de Noves Oportunitats que va obrir a Capellades a principis d’octubre a través de la Xarxa TET (Transició Escola Treball) d’Anoia Sud, i ja hi ha llista d’espera. Es tracta d’un programa dirigit a joves de Capellades i l’Anoia Sud d’entre 16 i 24 anys, indiferentment de si han acreditat o no l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), que consta de tres itineraris: formatiu (per conèixer quins itineraris educatius o laborals volen els joves), competencial (sobre autoconeixement, valors, comportament i cohesió social) i laboral (amb pràctiques professionals i inserció).

Cada alumne està acompanyat per un tutor/a que en determina les potencialitats i el guia per estudiar o fer pràctiques en el món laboral. Paral·lelament, tot el grup rep una formació transversal per la recerca activa de feina: afrontar entrevistes laborals, preparar currículum, competències digitals, idiomes, teòrica del carnet de conduir i d’altres.

El centre, gestionat per l’empresa bagenca Ampans, forma part d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya subvencionat pel Fons Social Europeu, i no té cap cost per a l’alumnat. Per a més informació, es poden posar en contacte amb el responsable de la formació, Pau Santacana, al telèfon 618 67 43 98.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 12:09