Club de Lectura per als més petits i xerrada sobre benestar emocional

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 11:05

Aquest octubre la Biblioteca dedica la seva activitat a les malalties mentals. Es pot trobar un centre d’interès amb materials a la mateixa entrada de l’edifici.

Les activitats del mes també treballen aquesta matèria, des de diferents perspectives. La primera ha estat una Hora del Conte, amb Judit Navarro, que ha omplert la planta baixa de famílies amb nens i nenes amb ganes de fer front a la por.

Aquesta setmana serà l’hora del Club de Lectura per als Petits Lectors amb “El Guardalluna”, que com el seu títol indica té una clara missió: garantir que la llum de la lluna arribi a tots els animals del bosc. És un conte recomanat per a nens i nenes de 5 a 8 anys. Cal fer reserva d’espai a la mateixa Biblioteca.

Finalment, l’octubre acaba amb la xerrada “Estratègies per al benestar emocional després de la pandèmia”, del psicòleg Jose Fernández Aguado. El dimarts 26 d’octubre, a les 7 de la tarda,  parlarem de com la pandèmia ens ha fet adonar de la nostra vulnerabilitat, i com ens afecta aquesta consciència, i què podem fer per a adaptar-nos i sortir enfortits. Cal reserva prèvia a la mateixa biblioteca.

Darrera actualització: 20.10.2021 | 17:39