Cinquè comunicat de l’Ajuntament de Capellades en relació al Coronavirus

Dissabte, 14 de març de 2020 a les 00:00
  • Aquesta nit a Capellades no s’ha pogut efectuar el servei de recollida d’escombraries. Segons ha informat l’empresa concessionària, Anoia Verda, a partir d’aquesta nit SI que ja es podrà fer la recollida. Avui dissabte es podrà treure la fracció RESTA. Demà ja es restablirà l’horari normal, traient ENVASOS.
  • També segons ha informat Anoia Verda de moment NO es donarà el servei de Deixalleria Mòbil i tampoc el de l’Oficina d’Atenció Porta a Porta. L'atenció a l'usuari se seguirà prestant a través de telèfon -689 714 713 (dies feiners, 9-14h i 16-19h)- , correu electrònic -info@anoiaverda.cat- i formulari a la web – anoiaverda.cat- Informarem quan es torni a restablir aquest servei
  • El Museu Molí Paperer de Capellades restarà tancat des d’avui dissabte i fins d’aquí dues setmanes.
  • La Parròquia de Santa Maria, seguint les indicacions de les autoritats civils i de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, informa que se suspenen totes les activitats pastorals.
  • Ahir el vespre el Departament de Salut va dictar la resolució SLT 737/2020 que adopta noves mesures per fer front a la situació provocada pel COVID-19. Aquestes mesures són d’obligat compliment a tot Catalunya amb l’objectiu que no hi hagi mobilitat i així s’eviti la propagació del virus. Això suposa des d’avui dissabte la restricció de diverses activitats, com ara el tancament de bars, restaurants, cinemes, teatres.. Les botigues d’aliments i les farmàcies SI que restaran obertes. En el document adjunt es detallen les preguntes sobre les restriccions d’activitats pel COVID-19 que ha emès el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Cal recordar que tots estem obligats al compliment de les mesures previstes esmentades a l’anterior resolució.

Per solidaritat i responsabilitat, quedem-nos a casa.

Capellades, 14 de març 2020

Darrera actualització: 14.03.2020 | 20:15