Celebrem Sant Joan

Dimecres, 22 de de juny de 2022 a les 00:00

Per Sant Joan es celebra la festa nacional dels Països Catalans i el solstici d'estiu.

A Capellades es començarà la festa com és habitual sortint de l'esplana a recollir a Igualada la Flama del Canigó. A les 18:30 hi haurà la sortida en bicicleta i a les 19 la sortida en cotxes. A les 21:15 arribarà a Capellades la Flama del Canigó, fent primer parada a la Piscina Blava on hi haurà les Festes del Carrer, per encendre el peveter.

A dos quarts de 10 de la nit arribarà la Flama a l'Esplanada i s'encendrà la foguera.

A les 10 ja començarà el Sopar popular i a mitja nit la Revetlla de Sant Joan que es farà a la plaça de La Lliga. Els tiquets per al sopar es podran comprar per 10 euros a la Papereria Castells o al Jaç Roig cooperativa.

Recordem que un Ban d’Alcaldia prohibeix fer fogueres a cap altre punt de Capellades que no sigui l’explanada i també prohibeix tirar coets voladors: d’acord amb la situació d’altes temperatures i elevada sequera que fa augmentar el risc d’incendis forestals, queda PROHIBIT  tirar coets i petards voladors en el municipi de Capellades”.

Aquest any per Sant Joan a Capellades hi ha dues revetlles. Dimonis de Capellades l’organitza com és habitual al Pati de La Lliga a partir de mitja nit i la Comissió de Festes del Carrer a la Piscina Blava també a la mateixa hora.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 11:37

Imatges

Revetlla1