Castanyada i proposta juvenil a Capellades per Tots Sants

Dimarts, 27 d'octubre de 2020 a les 00:00

Aquest divendres els nens i nenes de Capellades podran gaudir d’una nova edició de la popular festa de la Castanyada, adaptada a l’actual situació.

La Castanyada divendres a les 6 al Teatre La Lliga portarà a Capellades THE INCREDIBLE BOX, un espectacle esbojarrat que farà riure els més petits... i els seus acompanyants. És un dels treballs més ben acollits de la Cia. La Tal, que ha voltat per tot Europa.

A més a més, com ja comença a ser costum, es celebrarà la nostra tradició amb les Petites Castanyeres i els Homenets del Bosc. Si vas disfressat per a l’ocasió, entraràs en el sorteig d’una magnífica safata de panellets, gentilesa de Capellades Comerç.

Com a totes les activitats actuals, caldrà fer reserva d’espai a entrapolis.com i portar mascareta.

El dissabte, també a les 7 i al Teatre La Lliga, hi haurà una proposta juvenil – amb reserva d’espai a entrapolis.com - per gaudir del KP Terror Show, amb la projecció de la pel·lícula "Zombieland. Mata y remata". Caldrà portar mascareta i, qui vagi disfressat terroríficament i pengi la foto a l’Instagram citant @capelladesjoventut, participarà en el sorteig d’un patinet elèctric.

Darrera actualització: 29.10.2020 | 10:06