Càritas reinaugura la seva botiga a Capellades

Dijous, 13 de de gener de 2022 a les 00:00

Aquest dijous s’ha fet la reinauguració de la botiga que Càritas té a la plaça Sant Jaume de Capellades, amb productes a preus molt econòmics.

L’espai estava tancat des de la pandèmia i ara s’ha reobert després de fer una remodelació a l’interior, costejada per l’obra social de La Caixa.

A l’acte hi ha assistit la coordinadora de Càritas Capellades, Maria Bisbal; el director de l’oficina de La Caixa a Capellades, Roger Salat; el director de Càritas a la diòcesis de Sant Feliu, Ramon Carbonell, i l’alcalde de Capellades, Salvador Vives. Ha començat la intervenció la presidenta de Càritas a Capellades tot agraint el suport de La Caixa per la remodelació i al consistori pel suport que sempre donen a l’entitat. Per la seva banda Roger Salat ha recordat com l’entitat destina part del seu benefici a l’obra social, amb la sort de poder decidir de manera descentralitzada els projectes a recolzar. Per la seva part el batlle capelladí ha volgut recordar la tasca dels voluntaris i les voluntàries que hi participen i donen sentit a l’acció d’ajudar. En aquesta mateixa línia s’ha referit el president de Càritas a Sant Feliu qui ha recordat la importància d’ajudar les altres persones sempre, però especialment en els moments actuals. Finalment ha intervingut Mossèn Adolf qui ha beneït el local i els assistents després de fer una pregària per al bon funcionament de tot plegat.

A partir d’ara la botiga obrirà cada matí, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores. S’hi pot comprar sobretot roba i joguines, a més a més d’alguns complements, a un preu màxim de 2 euros.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 13:01

Imatges

Caritas Caritas Caritas