Capellades s’ha sumat a les Jornades Europees del Patrimoni

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 00:00

Aquest cap de setmana Capellades s’ha sumat a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni que es fan simultàniament a diversos llocs d’Europa.

En aquest sentit el regidor de Cultura, Àngel Soteras, explica com  “les dues propostes que oferíem des de Capellades van ser tot un èxit. Prova d’això és que es van exhaurir les places per als dos grups de visita a l'Abric Romaní i que al Museu Molí Paperer també es van omplir ben de pressa les places per a les diferents activitats  proposades”.

A l'habitual oferta de visites i tallers als dos elements més destacats del patrimoni capelladí, s'hi afegia enguany la novetat d'una visita guiada a l’exposició “The Drawing Lesson” a càrrec del comissari de la mostra, ErichWeiss, qui va explicar els detalls d’aquesta mostra que acull el Mirador del Museu Molí Paperer i on hi participen 15 artistes locals i 15 artistes de fora.

Tal com detalla la directora del Museu, Victòria Rabal, “tot el cap de setmana hem tingut moltes visites, dissabte amb les visites a l’exposició i també amb els visitants al museu que tenien de manera gratuïta la possibilitat de fer el taller de paper a mà”.

Darrera actualització: 14.10.2020 | 11:28