Capellades se suma a les Jornades Europees del Patrimoni

Dimarts, 8 d'octubre de 2019 a les 00:00

Aquest diumenge Capellades se sumarà als actes que es fan arreu d'Europa.

D'una banda, des del Museu Molí Paperer de Capellades es convida tothom a participar del taller de paper fet a mà, escollint entre dues modalitats: "Fem un paper amb els colors de la tardor" (infantil) o bé fer una targeta i un sobre de paper fet a mà (adults). Els tallers es faran a les 11 i a les 12:30.

D'altra banda, a l'Abric Romaní de Capellades es farà també dues visites guiades. La primera serà a les 11:15 i la segona a les 12:45. Cal fer reserva prèvia al Museu Molí Paperer de Capellades -93.801.28.50-.

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que és considerada com l’activitat participativa més important d’Europa en relació al patrimoni cultural. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis Catalunya, de l’Associació Catalana de Municipis i de l’Institut Ramon Muntaner i en l’edició d’enguany incorpora com a nous col·laboradors, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.
 
Centenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquesta festa major del nostre patrimoni cultural,  programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. Un gran ventall de propostes que es podran consultar organitzades temàticament i geogràficament en l'agenda en línia. Més informació en aquest enllaç.

Darrera actualització: 08.10.2019 | 10:49