Capellades rep nous materials EPI (Equips de Protecció Individual)

Divendres, 17 d'abril de 2020 a les 00:00

Capellades ha rebut de la Diputació de Barcelona una segona tramesa de material per a la protecció de les persones que estan treballant per garantir la prestació dels serveis essencials locals.

L’enviament de nous materials EPI (Equips de Protecció Individual) inclou ampolles d'hidroalcohol, mascaretes FFP2, 20 granotes, guants, i casquets , bates i peücs d'un sol ús.
El material, tal com es va fer en l’anterior enviament, es distribueix entre la Residència Fundació Consorts Guasch i el personal de l’Ajuntament que continua treballant i que té més contacte amb altres persones (policia local, serveis de neteja, etc.).
L’alcalde, Salvador Vives, valora positivament l’acció de la Diputació però recorda que “aquests ajuts estan pensats per a que els ajuntaments puguin garantir la seguretat dels seus treballadors, no per a la població en general. A Capellades cal agrair la tasca de la recent creada Xarxa de Suport, que ha confeccionat i distribuït gairebé 2.000 mascaretes a través de les farmàcies. És gràcies a elles que podem intentar arribar a tots els nostres veïns i veïnes. Tot i així, des de l’Ajuntament hem aprovat la compra de 1.000 mascaretes més per garantir que hi haurà mascaretes per a tothom”.

Darrera actualització: 17.04.2020 | 16:47