Capellades recupera el torneig d’estiu de vòlei sorra

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 00:00

Els serveis d’esports de l’Ajuntament estan treballant en l’organització d’una nova edició del torneig de vòlei sorra els dies 23, 24 i 25 de juliol.

La situació generada per la pandèmia del Covid i les mesures excepcionals que es van haver d’adoptar l’estiu de l’any 2020, van fer impossible la seva celebració.

El torneig és una activitat esportiva popular que fa molts anys que es duu a terme la darrera setmana de juliol i sempre genera una gran resposta entre el jovent aficionat a aquest esport, sigui de la vila o d’altres municipis i que es desplacen expressament a Capellades per participar en el torneig.

El torneig és també un espai de trobada pels joves i les famílies i és per això que en paral·lel a l’activitat esportiva s’hi realitzen activitats diverses adreçades a totes les franges d’edat.

El vòlei sorra 2021 estarà a l’explanada gran del Capelló i per la seguretat del participants i dels espectadors, s’adoptaran les mesures preventives que s’estableixin necessàries.

Aprofitant les noves pistes de vòlei sorra permanents de la zona de Ca l’Anton, del 12 al 22 de juliol està previst organitzar-hi sessions d’entrenament, classes per iniciar-se en la pràctica d’aquest esport i activitats dirigides als joves.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 13:09