Capellades_joventut Inicia el curs

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquest mes de setembre el Punt d'informació i dinamització juvenil torna a estar disponible a la biblioteca el Safareig dilluns i dimecres d'11:00h a 19:00h.

Per a concertar cita es pot contactar amb abenito@anoiajove.cat (Alícia Benito)  o mengualrf@capellades.cat (Fernando Mengual), o bé trucant al 679964684.

El Punt d'informació i dinamització juvenil és un espai per orientar en temes educatius, laborals, familiars, emocionals i d’oci, entre d’altres qüestions.

A més a més també es pot trobar els dinamitzador als patis dels instituts Molí de la vila i Mare del diví pastor dilluns i dimecres dins el projecte PIDCES (Punt d’Informació i dinamització als Centres d’Educació Secundària). 

Des de l’Àrea de joventut informen que se segueix treballant en l'obertura de l'espai jove LA COVA, on “els joves podreu venir a fer diversos tallers i activitats que passen des d’espais d'ajuda a l'estudiant, beques, buscar feina, tallers de cuina, autodefensa, ball, suport emocional i acompanyament en qualsevol àmbit que se us acudeixi. Esteu atents/es a les noves notícies!”.

Coincidint amb l'inici del nou curs, l'equip de joventut ha visitat diversos equipaments joves de la comarca per preparar l'arrencada del nou espai jove de Capellades.

Finalment també cal recordar que es pot seguir la informació jove des del compte d'instagram @capellades_joventut.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 13:00

Imatges