Capellades gaudeix les festes

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 00:00

Aquests han estat uns dies carregats de propostes nadalenques per gaudir a Capellades. 

Després d’una arrencada molt solidària amb les propostes de les diferents entitats -amb recollides per La Marató, el Banc d’Aliments i d’altres- s’ha pogut gaudir de vàries iniciatives.

Per a la quitxalla n’hi ha hagut de molt diverses. Primer es va arrencar tot fent cagar el Tió a la plaça Verdaguer la vigília de Nadal, amb l’animació de Rah-Mon Roma. Seguidament va arribar el Saló de la Infància, amb propostes del 28 al 31 per a la mainada. Va agradar especialment...

Els més joves el mateix 31 a la matinada es van trobar al Pavelló Poliesportiu per celebrar el Cap d’Any.

L’endemà, la cita va ser a la plaça Catalunya on tothom es va congregar per fer entrega de la carta als emissaris reials, el Kama-lú i la Halima. L’alcalde els va donar la benvinguda i seguidament els dos patges van adreçar-se als petits fent-los diverses recomanacions, entre ells que juguessin molt i deixessin de banda les pantalles de mòbil.

En la mateixa línia van continuar el seu discurs el dia 5 de gener els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltassar quan van arribar a Capellades. Van ser rebuts amb una gran comitiva de 71 patges i patgesses que els van acompanyar per Capellades en la seva tasca de repartir regals per totes les cases.

Aquests dies de Nadal també s’ha pogut veure la mostra de pessebres a l’església de Santa Maria de Capellades on aquest diumenge es va fer entrega dels reconeixements als participants al concurs infantil que es va fer per les llars capelladines.

Darrera actualització: 10.01.2023 | 12:16

Imatges