Capellades gaudeix les Festes del Carrer

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 00:30

Ha començat una nova edició de les Festes del Carrer, adaptada a les actuals circumstàncies que demanen control d’aforament amb gestió dels espais.

Dissabte s’ha celebrat el barri de les Bledes, amb la Banda de l’Escola de Música al matí tocant pel barri i la parada de la Comissió de Festes del Carrer repartint tortells. El treure ball es va fer a la plaça de Catalunya, on tothom va poder veure les parelles d’infantil i d’adults traient el Ball Pla.

Aquest esquema es repetirà cada dia. Dilluns amb el barri del Ruc, dimarts amb el Barri del Gegant, dimecres amb el Barri del Ninot i dijous amb el Barri de les Places. Per ballar cal fer reserva d’espai a entrapolis.com i per assistir de públic també es recomana fer la reserva prèvia, tot i que si no pot es podrà comprar l’entrada en el mateix moment. Cada dia es fa un sorteig d’una garlanda entre totes les persones que tinguin una tira.

Diumenge va ser el torn de l’espectacle infantil “Embolica que fa fort” de la Cia. Marc Oriol. Es va omplir totes les entrades que s’havien posat a disposició, i els infants i les famílies van gaudir d’una bona estona d’animació, tot recuperant sensacions de ball i festa, encara que sense marxar del davant de la cadira.

Darrera actualització: 10.06.2021 | 11:38