Capellades estrena pressupostos participatius

Dimarts, 29 de de març de 2022 a les 00:00

La sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Capellades celebrada a primers de març va servir per aprovar que es destini una partida econòmica per a la participació ciutadana: els pressupostos participatius.

El ple va aprovar destinar-hi 30.000 euros i començar els processos per informar els capelladins i capelladines que vulguin fer-hi la seva aportació. Per això es començarà tot fent una sessió informativa el proper dijous 7 d’abril, a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca El Safareig.

A partir d’aquí es podrà proposar una inversió de competència municipal: una nova inversió, o una restauració, o una compra de mobiliari. Podrà fer proposta qualsevol persona empadronada, entitats o col·lectius de la Vila. Aquesta proposta ’haurà de presentar a través de la plataforma Participa 311 encara que l'Oficina d'Atenció al Ciutadà també estarà disponible per aquelles persones que així ho desitgin.

Acabada aquesta fase es farà públic tots els projectes presentats, a través del web, les xarxes socials i en paper. Finalment, durant el mes de novembre les persones majors de 16 anys podran votar la que considerin més interessant.

De moment, per començar, tots els dubtes i qüestions es podran presentar a la trobada del proper dijous 7 d’abril a les 7 de la tarda.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 18:00