Capellades es vesteix de Nadal

Dijous, 5 de desembre de 2019 a les 01:00

Tot és a punt per posar en marxa des d'avui mateix l’ambientació de Nadal.

Tal com es va fer l’any passat, es repartirà per diversos espais: a la Plaça Verdaguer s’hi podrà trobar el gran Tió que, gràcies a Capellades Comerç, els nens i nenes podran fer cagar el dia 24 a dos quarts d’una del migdia. Després, aquest gran Tió marxarà cap al Saló de la Infància que es farà al Pavelló Poliesportiu els dies del 27 al 31 de desembre. D’altra banda, hi haurà petits tions repartits per altres llocs com les places d’Espanya i Sant Miquel o els jardinets del carrer Sarrià de Ter. A la plaça de Catalunya també hi haurà una decoració especial, seguint la línia de l’edició anterior, que va tenir molt bona acollida. Com a novetat, s'amplia la decoració amb un arbre de Nadal a la Plaça d'Espanya.

També a partir de la setmana vinent s’encendran els llums de Nadal i a partir del dissabte 14 es començarà a repartir les butlletes de Capellades Comerç per al gran Sorteig de Reis que es farà el dia 11 de gener a migdia. Enguany se sortejarà 3 vals de regal -1 de 500 i 2 de 250 euros- per als qui hi participin a través de les compres en directe i 5 més de 100 euros cadascun per als qui ho facin a través de les xarxes.

Cal recordar també que els tiquets de les compres es poden bescanviar per entrades al Saló de la Infància.

El regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras, destaca com “comprar a Capellades sempre té premi. Ara d’una manera clara si es guanya un dels vals de regal, és clar, però també si no guanyes cap sorteig. Que t’atenguin bé, com fan els nostres comerciants, sempre és un premi; poder anar a comprar passejant, saludant i xerrant tranquil·lament amb els coneguts, sempre és un premi... Sovint no en som conscients, perquè sense comprar números sempre ens toca, però poder comptar amb un comerç com el de Capellades, actiu i compromès, amb els seus clients i amb el seu entorn, és un autèntic premi”.

Darrera actualització: 05.12.2019 | 18:26

Imatges

Tió gran