Capellades es prepara per celebrar Sant Jordi

Dijous, 11 d'abril de 2024 a les 08:40

El mes d’abril és el de les presentacions literàries i la celebració general de la Diada de Sant Jordi.

A Capellades s’omplirà el mes de cultura amb diferents activitats que arriben organitzades des de la Biblioteca El Safareig, l’Ajuntament i el Teatre La Lliga.

La primera presentació s’ha fet aquesta primera setmana del mes amb l’escriptora Assumpta Montellà i la seva primera novel·la de ficció, “Via morta”.

Els propers  dies es podrà escollir opcions variades com el cinema del dia 19 amb “El saben aquell” o el Concert de Sant Jordi amb la C-15 Jazz Band del dissabte 20 i el concert vermut de Moure& Duran del diumenge a les 12 a la Cafeteria La Lliga.

Just aquell cap de setmana hi haurà el gruix de presentacions literàries força variades com el vermut amb la Montse Costas i el poemari “Morir en hora punta” dissabte a les 12.30 a la terrassa de La Lliga, l’esmorzar literari del diumenge amb el Martí Soler presentant a les 11 al Restaurant Amadeus “Fragments de calma constructiva” o la presentació a les 12.30 al Museu Molí Paperer de Ton Argelich del llibre “CAPELLA-DES”. Dilluns seguirà el ritme de presentacions amb en Rafa Saiz a la sala d’actes de la Biblioteca i el seu llibre “Pel camí de Singra” , a les 19h

El gruix de Sant Jordi és el dimarts 23 quan al matí les escoles de Capellades podran gaudir de diferents obres teatrals i a la tarda s’obrirà a la plaça Verdaguer totes les parades de llibres, roses i pastissos, incloent la taula zero amb tots els escriptors capelladins.

La traca final serà el recital poètic i musical que es farà al Teatre La Lliga dins els actes de celebració dels 10 anys de Biblioteca que oferirà un recital poètic i musical amb Jordi Boixaderas i Miquel Jordà recitant “Temps fràgils”, a les 8 del vespre.

Darrera actualització: 10.04.2024 | 13:30