Capellades engega La Prèvia de Festa Major

Dimarts, 10 d'agost de 2021 a les 00:00

Capellades comença La Prèvia de la Festa Major de Capellades amb molt bona acollida.

Diumenge el concert d'orgue a l'església de Santa Maria va donar el tret de sortida als actes de La Prèvia, que s'allargaran els propers dies. Per sobre de tot cal destacar la boníssima acollida de la proposta Les Nits de la Cinglera. Primer es va obrir 8 grups amb 10 persones cada dia per visitar la Cinglera de Nit de dilluns a divendres. Ràpidament es va esgotar les reserves i es va ampliar l'oferta durant els propers 3 caps de setmana. Aquestes noves places també s'han esgotat en un sol dia.

Aquest matí, dins el Mercat Setmanal, s'ha instal·lat una parada amb el material d'enguany de la campanya "Estimo com vull", amb ventalls i adhesius, que estarà oberta fins dos quarts de 2 de la tarda. Aquesta campanya té per objectiu continuar promovent les festes lliures d’actituds masclistes i lgtbifòbiques.

La propera proposta serà per dimecres, a les 10 de la nit, a la Font Cuitora. El Grup Teatral de Capellades posarà en escena "4 en total. Píndoles teatrals d'una nit d'estiu". Les entrades, però, també estan ja exhaurides.

També es van esgotar molt ràpidament les places del Taller d'eines prehistòriques i per això se n'ha ampliat l'aforament.

És important consultar el programa d'actes amb les activitats que necessiten reserva o compra prèvia ja que n'hi ha vàries sense plaça o amb molt poca disponibilitat.

Darrera actualització: 10.08.2021 | 12:07