Capellades celebra una nova edició del 8M

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 00:00

El 8M es commemora el Dia de la Dona Treballadora. Aquesta és una data que a Capellades es celebra des de fa uns anys amb diferents propostes.

Després de l’exposició NOSALTRES de l’any passat, en aquesta  edició s’ha decidit fer més incidència en les dones silenciades per la història. Per això es fa una campanya de sensibilització que implicarà tots els comerços de la vila. S’hi podran sumar deixant en un lloc visible el cartell d' informació de la dona, el vinil amb l’eslògan “8M, Fem Història i un detall sorpresa.

Tal com destaca la regidora d’Equitat, Adela Morera, “la regidora i la Taula de Dones hem anat seguint diverses maneres de posar l’accent en les dones. Aquest any donarem impuls a les que no han sortit gaire en els llibres d’història i també buscarem una part més lúdica, per gaudir durant el Mercat Figueter”.

Es tracta d’una acció d’animació de les Kelly’s influencers que proposen un espectacle d’humor que tracta seriosament els drets de les dones.

L'activitat del 8M acabarà el dimarts 28 de març a les 7 de la tarda al Teatre La Lliga amb la presentació del llibre "Dones Valentes" de la periodista i corresponsal de guerra Txell Feixas.

Darrera actualització: 03.03.2023 | 13:25